BTK KFT. - 1117 Budapest, Budafoki út 111-113. Telefon: (06-1) 204-4394 Tel/fax: (06-1) 203-0113

Partnerek

FIAC Air Compressors S.p.A. - Bologna, Olaszország

A FAC dugattyús kompresszorok az otthoni barkácsolástól a legkeményebb ipari felhasználásig számtalan területen használhatóak. A FIAC csavarkompresszorok akár napi 24 órás igénybevételnek is tökéletesen megfelelnek, megbízhatóság, magas hatásfok, energia megtakarítás, alacsony zajszint és minimális karbantartási költségek jellemzik. Kínálatunkban megtalálható valamennyi FIAC dugattyús és csavarkompresszor üzemeltetéséhez, karbantartásához, illetve javításához szükséges eredeti FIAC tartozék és alkatrész.

FASCO S.r.l. - Bologna, Olaszország

A gyors, kényelmes és pontos munka megérdemli a tartós és professzionális eszközöket. A FASCO kapcsozók 6 – 65 mm hosszúságú kötőelemekkel minden népszerű hátszélességhez, illetve anyagvastagsághoz megtalálhatók kínálatunkban. A FASCO szegezők 12-90 mm hosszúságban akár láthatatlan rögzítésről vagy raklapgyártásról lévén szó megbízhatóan alkalmazhatók.

A.N.I. S.p.A. - Chiampo, Olaszország

Kínálatunkban megtalálható az ANI levegős szerszámok teljes plettája: professzionális hagyományos és HVLP rendszerű festékszórók alsó és felső tartályos kivitelben, homokszóró pisztolyok hobby és profi kivitelben, szerviz és mosó pisztolyok hobby és profi kivitelben, vakolatszóró pisztoly, rücsi pisztoly, poliuretán hab nyomó pisztoly, szilikonnyomó pisztolyok, lefúvópisztolyok, keréknyomásmérők, továbbá ANI levegő-előkészítők és ANI csatlakozók és idomok.

SPIRALFLEX S.r.l. - Bologna, Olaszország

A sűrített levegő felhasználási pontokhoz való eljuttatásához elengedhetetlenül szükséges a korszerű léghálózat. Az általunk kínált SPIRALFLEX légrendszerek óriási előnye, hogy bárki, akár saját kezűleg is elvégezheti a kivitelezést, illetve igény szerint a rendszer bármikor bővíthető, szétszerelhető és újra installálható.

MEP S.p.A. - Pergola, Olaszország

A MEP fémipari darabológépeket tárcsás és szalagos kivitelben, Blueline (hobby és profi), NETWORK(ipari) és INDUSTRY (fémipari) felépítésben kínáljuk, országos szervizhálózattal és alkatrész utánpótlással. Cégünk fűrésztárcsák élezését rövid határidővel vállalja.

Stanley Black & Decker, Inc.

A közkedvelt Bostitch kapcsozók 4 – 50 mm hosszúságú kötőelemekkel minden népszerű hátszélességhez, illetve anyagvastagsághoz megtalálhatók, míg a Bostitch szegezők 12-130 mm hosszúságban alkalmazhatók.