BTK KFT. - 1117 Budapest, Budafoki út 111-113. Telefon: (06-1) 204-4394 Tel/fax: (06-1) 203-0113

Csavarkompresszor

Csavarkompresszorok különlegessége, hogy dugattyús kivitellel ellentétben itt egymásra párhuzamos tengelyeken elhelyezett csigák forognak ellentétes irányba, ezzel kényszerítve a levegőt egy irányba és előállítva a sűrített levegőt.

Ipari használatra, erős igénybevételhez kifejlesztett csavarkompresszorok széles választékát kínáljuk ügyfeleink részére. Ismerje meg az Ön sűrített levegő igényeinek leginkább megfelelő nagy teljesítményű csavarkompresszor családokat!

NEWSILVER CSAVARKOMPRESSZOR SOROZAT

New Silver Dryer con trasparenzacsavarkompresszorok kiváló ár-érték arányú, kompakt NEWSILVER sorozata főleg a kis és közepes levegő igényű üzemek számára lett kifejlesztve. Az ipari egységek részére akár folyamatos levegőellátást biztosít, mindezt nem sokkal drágábban, mint egy azonos levegő igényt ellátni képes dugattyús kompresszor. A csavarkompresszorok működésének vezérlését a prémium minőségű FIAC EASY CONTROL 2 mikroprocesszoros vezérlő végzi. A csavarkompresszor felépítése szerint 2 alapvető változat közül lehet választani: kompresszor földre telepítve – kompresszor tartályra szerelve. Mindkét típusból létezik továbbá csavarkompresszor beépített hűtveszárítóval, finomszűrővel és előszűrővel ellátott kivitel is.

Tovább bővíthetők a rendszerek by-pass-szal és automatikus kondenzátum leeresztéssel, mely segítségével a sűrített levegőben keletkezett nedvességet távolíthatjuk el. Az előállított sűrített levegő tárolására 90-től akár 500 literes légtartály is használható.

IP védelmi- és F szigetelési osztállyal szerelt IE3 kategóriás hatékony villanymotornak hála egy rendkívül biztonságos működésű berendezésről van szó. A rezgéscsillapításért felelős gumitalpat zajszigetelt burkolatokkal egészítették ki, hogy az alacsony zajszint még hosszantartó üzemelés esetén is biztosítva legyen. A kondenzvíz eltávolításához használja a manuális leeresztőt.

Fordítson kiemelt figyelmet a rendszeres karbantartására (pl. a megfelelő csavarkompresszor olaj alkalmazásával), hogy a csavarkompresszor szerviz igényét hatékonyan megelőzze.

AIRBLOK CSAVARKOMPRESSZOROK

trasparenza AIRBLOK BDAutomata ékszíjfeszítő rendszer, mikroprocesszoros vezérlés? A FIAC AIRBLOK 403-1253 sorozata konkrét válasszal szolgál a modern ipar mind magasabb igényű kihívásaira. A márka esetében természetes, hogy a csavarkompresszorok tervezéséhez a legkorszerűbb technológiákat hívták segítségül – az AIRBLOK képében olyan berendezéseket sikerült piacra dobni, melyeket a megbízhatóság és a magas hatásfok jellemez még folyamatos üzemelés esetén is. A kompresszorok vezérléséért és működési paramétereinek szinten tartásáért ráadásul a prémium minőségű FIAC CHECK CONTROL mikroprocesszoros vezérlő felel.

Mindemellett ügyeljen a csavarkompresszor rendszeres karbantartására! A megfelelő minőségű csavarkompresszor olaj használata például hozzájárulhat a berendezés hosszú élettartamához.

AIRBLOK DR CSAVARKOMPRESSZOR CSALÁD

Aiblok 1002 DRA FIAC AIRBLOK DR berendezéseit a gyártó csavarkompresszorok tervezésében és gyártásában szerzett, 40 évnyi tapasztalata hívta életre. A kompakt kivitel ellenére a nagy sűrített levegő-igényű (főleg nagyipari) felhasználók által támasztott követelmények szerint készülnek. Ennek megfelelően, a fordulatszám szabályzás, a beépített hűtveszárító vagy a direkt meghajtás a csavarkompresszor felépítésének alapvető jellegzetességei.

A nagy teljesítményű csavarkompresszor működése egyfelől megbízhatósággal, emellett az alacsony zajszint és minimális karbantartási költségek kényelmével jellemezhető. A kompresszorok vezérlését és működési paramétereinek optimalizálását a FIAC CHECK CONTROL mikroprocesszoros vezérlő végzi, melybe bele tartozik a fordulatszám szabályozás is.

A csavarkompresszorok szerviz igénye általában még a dugattyús készülékeknél is ritkábban merül fel, hiszen esetükben a súrlódásnak és az abból fakadó meghibásodásnak kevésbé van jelentősége.

AIRBLOK SD INVERTERES CSAVARKOMPRESSZOROK

AIRBLOK 1002 BD_SD trasparenzaCsökkentené költségeit? Az AIRBLOK SD sorozatot az AIRBLOK és AIRBLOK DR sorozatok kompresszorainak újgenerációs, ABB inverterrel ellátott kompresszorai alkotják. Az inverter és a mikroprocesszoros vezérlő hozzájárul a csavarkompresszor gazdaságos, mégis professzionális működéséhez.

A FIAC CHECK CONTROL nemcsak a készülék vezérlését végzi el Ön helyett, hanem az üzemidő teljes hossza alatt optimális szinten tartja annak működési paramétereit. Olyan megbízható sűrített levegő előállító készülékekről van szó, melyek magas hatásfoka energia megtakarítást eredményez. A pozitív visszajelzések alapján az alacsony zajszint és elenyésző karbantartási költségek szintén Vásárlóink kényelmét szolgálják.