BTK KFT. - 1117 Budapest, Budafoki út 111-113. Telefon: (06-1) 204-4394 Tel/fax: (06-1) 203-0113

Kompresszorok és alkatrészek az internetről

Kompresszorok és alkatrészek az internetről
2016-04-11 BTKspradm8

Elkészült a BTK Kft. megújult honlapja, amely ezentúl teljes körű információt nyújt azoknak az érdeklődőknek is, akik vásárlás előtt az interneten szeretnének tájékozódni a keresett termék felől. A bővítések után ezentúl a cég által forgalmazott legtöbb termékről könnyen, egyszerűen és gyorsan juthatnak termékinformációhoz az oldal látogatói.

A berendezések, mint például a FIAC kompresszorok és tartozékaik részletes műszaki adatokkal, típusszámok szerinti csoportosításban is megtalálhatók, így könnyen kiválasztható a megfelelő teljesítménykategória, ill. kompresszor típus. Természetesen ehhez szükséges a jól felépített kínálat, amely a dugattyús kompresszoroktól a nagy teljesítményű csavarkompresszorokig terjed, legyen az hobbi kompresszor vagy nagy teljesítményű ipari kompresszor. Minőségi eladó kompresszorok raktárról, azonnal.

kompresszorok-es-alkatreszek

 

Ugyanilyen hangsúlyt kap a honlapon a kapcsozók és szegezők bemutatása, melyek a neves Fasco és Bostitch cégek termékei.

Részletes adatokkal, letölthető katalógusokkal megtalálhatók a MEP fémipari darabológépek, a fémipari körfűrész gépek és a fémipari szalagfűrész gépek.

Szolgáltatásunk részletes ismertetését is megtalálja, valamint kompresszor történelem menü alatt a kompresszor tipusokat és azok működését mutatjuk be részletesen.

A felhasználható szegek között 12–90 mm-ig, a kapcsok között 6–65 mm-ig számos típus rendelkezésre áll, mely a honlapon méretezett rajzokon megtekinthető.

A szegek, illetve kapcsok kiválasztása után juthatunk el a belövéshez alkalmazható pisztolyokig.

A készülékek információinál a részletes összeszerelési útmutatót is letölthetjük pdf formátumban.