BTK KFT. - 1117 Budapest, Budafoki út 111-113. Telefon: (06-1) 204-4394 Tel/fax: (06-1) 203-0113

Halkan és gazdaságosan

Halkan és gazdaságosan
2016-04-11 BTKspradm8

halkan és gazdaságosan működő FIAC dugattyúskompresszorA levegőellátó rendszerek energia- és karbantartási költségei sokszor lényegesen magasabbak lehetnek a beruházási költségeknél.

A FIAC technikusai által végzett felmérések rávilágítanak arra, hogy az átlagos és kisméretű berendezések, mivel kisebb hatékonyságúak, ezért jelentős energiamegtakarítási lehetőség rejlik bennük.

Az általuk kifejlesztett új, szabályozható fordulatszámú kompresszor modelleknél ez a meglátás alkalmazást nyert. Az új sorozat elemes és szabványos rendszerének köszönhetően már bebizonyította, hogy nyerő választás és jó befektetés, amely kiemelkedő megtakarításokat biztosít a kis berendezések esetében is.

A forgási sebesség és a légszállítási jellemzők alapos kutatásával kialakított széles modulációs választéknak köszönhetően az inverter alapú technológiával működő CRS kompresszorok képesek fenntartani az optimális arányokat az energia- és a levegőfogyasztás között.

Hangszigetelt légkompresszorok

A FIAC új SCS-sorozatának csendes, dugattyús légkompresszorait azzal a céllal tervezték meg, hogy egyszerű, könnyen kezelhető gépeket fejlesszenek ki. Legfőbb jellemzője ugyanazon teljesítményszint mellett a speciális alkatrészek csökkentett száma, amely csökkenti a meghibásodási lehetőségek számát. Emellett belül a kiáramló levegőnél alacsonyabb hőmérsékleten dolgoznak. Az acéllemezből készült házat hangszigetelő anyaggal látták el, ezáltal rendkívül csendes üzemeltetésre adnak lehetőséget.