kompresszor

Ön most itt van: Főoldal Kompresszor csavarkompresszor
Nyomtat

CsavarkompresszorNEWSILVER csavarkompresszor sorozat

A csavarkompresszorok kiváló ár-érték arányú, kompakt NEWSILVER sorozata főleg a kis levegő igényű üzemek számára lett kifejlesztve. Akár folyamatos levegőellátást biztosít nem sokkal drágábban, mint egy azonos levegő igényt ellátni képes dugattyús kompresszor. A kompresszorok vezérlését a FIAC EASY mikroprocesszoros vezérlő végzi. Felépítését tekintve 3 alapvető változat közül lehet választani: kompresszor földre telepítve - kompresszor tartályra szerelve - kompresszor tartályra szerelve hűtve szárítóval.

Általános jellemzők itt


alt
AIRBLOK csavarkompresszor sorozat

A FIAC csavarkompresszorok AIRBLOK 10-60 sorozata a konkrét válasz a modern ipar világának mind magasabb igényű kihívásaira: a legkorszerűbb technológiák alkalmazása mellett a megbízhatóság, magas hatásfok, energia megtakarítás, alacsony zajszint, könnyű használhatóság és minimális karbantartási költségek jellemzik. A kompresszorok vezérlését és működési paramétereinek optimalizálását a FIAC CHECK CONTROL mikroprocesszoros vezérlő végzi. A sorozat valamennyi kompresszora automata ékszíjfeszítő rendszerrel van ellátva.

Általános jellemzők itt


alt

AIRBLOK DR csavarkompresszor sorozat

A direkt meghajtású FIAC csavarkompresszorok AIRBLOK DR sorozata a nagy levegőigényű, nagyipari felhasználók által támasztott legszigorúbb követelmények szerint készülnek. A sorozat kompresszorait a megbízhatóság, hatásfok, energia megtakarítás, alacsony zajszint és minimális karbantartási költségek jellemzik. A kompresszorok vezérlését és működési paramétereinek optimalizálását a FIAC CHECK CONTROL mikroprocesszoros vezérlő végzi.

Általános jellemzők itt


alt

AIRBLOK SD csavarkompresszor sorozat

Az AIRBLOK SD sorozatot az AIRBLOK és AIRBLOK DR sorozatok kompresszorainak - az ipari felhasználók működési költségeinek optimalizálásának céljából - a legkorszerűbb tecnológiájú, inverterrel ellátott kompresszorok alkotják. A kompresszorok vezérlését és működési paramétereinek optimalizálását a FIAC CHECK CONTROL mikroprocesszoros vezérlő és az utolsó generációs ABB inverter végzi. A sorozat kompresszorait a megbízhatóság, hatásfok, energia megtakarítás, alacsony zajszint és minimális karbantartási költségek jellemzik.

Általános jellemzők itt

alt