BTK KFT. - 1117 Budapest, Budafoki út 111-113. Telefon: (06-1) 204-4394 Tel/fax: (06-1) 203-0113
Csavarkompresszor

Ipari használatra, erős igénybevételhez kifejlesztett csavarkompresszorok minden típusát kínáljuk ügyfeleink részére. Ismerje meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő csavarkompresszor családokat.

 

NEWSILVER CSAVARKOMPRESSZOR SOROZAT

A csavarkompresszorok kiváló ár-érték arányú, kompakt NEWSILVER sorozata főleg a kis levegő igényű üzemek számára lett kifejlesztve. Akár folyamatos levegőellátást biztosít nem sokkal drágábban, mint egy azonos levegő igényt ellátni képes dugattyús kompresszor. A kompresszorok vezérlését a FIAC EASY mikroprocesszoros vezérlő végzi. Felépítését tekintve 3 alapvető változat közül lehet választani: kompresszor földre telepítve – kompresszor tartályra szerelve – kompresszor tartályra szerelve hűtve szárítóval.

New Silverline ipari csavarkompresszor sorozat termékei

AIRBLOK CSAVARKOMPRESSZOR SOROZAT

A FIAC csavarkompresszorok AIRBLOK 10-60 sorozata a konkrét válasz a modern ipar világának mind magasabb igényű kihívásaira: a legkorszerűbb technológiák alkalmazása mellett a megbízhatóság, magas hatásfok, energia megtakarítás, alacsony zajszint, könnyű használhatóság és minimális karbantartási költségek jellemzik. A kompresszorok vezérlését és működési paramétereinek optimalizálását a FIAC CHECK CONTROL mikroprocesszoros vezérlő végzi. A sorozat valamennyi kompresszora automata ékszíjfeszítő rendszerrel van ellátva.

Airblok nagyipari csavarkopresszorok

 

AIRBLOK DR CSAVARKOMPRESSZOR SOROZAT

A direkt meghajtású FIAC csavarkompresszorok AIRBLOK DR sorozata a nagy levegőigényű, nagyipari felhasználók által támasztott legszigorúbb követelmények szerint készülnek. A sorozat kompresszorait a megbízhatóság, hatásfok, energia megtakarítás, alacsony zajszint és minimális karbantartási költségek jellemzik. A kompresszorok vezérlését és működési paramétereinek optimalizálását a FIAC CHECK CONTROL mikroprocesszoros vezérlő végzi.

Airblok DR nagy levegő teljesítményű csavarkompresszor család

 

AIRBLOK SD CSAVARKOMPRESSZOR SOROZAT

Az AIRBLOK SD sorozatot az AIRBLOK és AIRBLOK DR sorozatok kompresszorainak – az ipari felhasználók működési költségeinek optimalizálásának céljából – a legkorszerűbb tecnológiájú, inverterrel ellátott kompresszorok alkotják. A kompresszorok vezérlését és működési paramétereinek optimalizálását a FIAC CHECK CONTROL mikroprocesszoros vezérlő és az utolsó generációs ABB inverter végzi. A sorozat kompresszorait a megbízhatóság, hatásfok, energia megtakarítás, alacsony zajszint és minimális karbantartási költségek jellemzik.

Airblok SD csavarkompresszor az ipari felhasználás energiaigényeihez